POPULARNO

Novi dresovi Partizana i Zvezde

Bliži se nova fudbalska sezona u Srbiji,pa je red da se predstavi nova kolekcija  dresova .Neko je to uradio na vreme,a neko još uvek drži svoje pristalice u neizvesnosti,ali sa razlogom.

3 h smeha sa Mr. Bean-om



Facebook photoshop FAILS

Normalno je da neki ljudi koriste photoshop ili neki od drugih "editora" slike ,ali postoje i oni koji preteruju,ili ne birinu se o svim detaljima .


Najlepši dres za sledeću sezonu je ???

Odlučih da se pozabavim i ovom temom.Fudbal nam je ovo leto priredio mnogo iznenađenja,a sigurno će ih biti još.Dolazak Hazarda u Čelsi ,Kagawe u Mančester Junajted,Albe u Barselonu itd.... sve su to fudbalski transferi koji su obišli svet.Međutim mi ćemo spominjati dresove za sezonu 2012/13.Pa da počnemo !

Najveće prevare na Facebook-u

Pošto mi je dopizdilo da gledam određena preseravanja mojih "prijatelja" i pojedinih stranica na facebook-u ,odlučio sam da napišem ovaj post.To čudo 21 veka "Facebook " je pojedinim osobama ušlo u život,pa su odlučili da urade sve,kako bi bili što popularniji.Navodim vam nekoliko primera koje su me zgrozile (zaista nisam verovao da ljudska zloba može doći do takvog cyber nivoa) i onih primera zbog kojih sam se kiselo nasmejao. Pa da krenemo :

Ko je ustvari Mario Balotelli ?





Mario Baloteli je počeo svoju fudbalsku karijeru u Lumecaneu,gde je odigrao dve utakmice,a zatim je otišao na probu u Barselonu.Probu nije prošao pa je nakon toga zavšio u interu.Njegove ludorije je pokrivao tadašnji trener Intera Roberto Mančini,ali nakon njegovog odlaska sa klupe Intera nastali su problemi.Stalno je dolazio u sukob sa novim trenerom Žoze Murinjom.Bio je suspendovan zbog povreda i nediscipline."Neroazure" je dodatno iznervirao kada se na televiziji pojavio u Milanovom dresu.U novije vreme svi znamo da je prešao u Mančester Siti gde ima prosečne rezultate.Euro 2012 je sigurno takmičenje koje je bacilo lepše svetlo na ovog momka.

Nova pesma MVP-a

Novi album grupe MVP je uveliko u pripremi. Pored deset novih pesama na njemu će se naći i obrada pesme “Hajde polako, hajde lagano” pokojnog pevača Milana Delčića Delče za koju je snimljen spot.

50 Cent se oporavlja

Reper se oseća dobro posle sudara sa kamionom, i poriče da je cela priča izrežirana zbog publiciteta.

Evo zašto je pas najbolji čovekov prijatelj

Dok je gazda bio u prodavnici ovaj simpatični retriver pomno je čuvao bicikl, nakon čega se popeo na njega i zajedno sa svojim vlasnikom uputio dalje




Evo kako je Sale napravio hit

Saša Kovačević zaiste oduševljava sa svojim glasom.A u to da ima odlične pesme nas je uverio sa svojom novom numerom pod nazivom "Lapsus".Iako nam je poznato da naši pevači znaju da kopiraju druge strane pevače,tačnije obrađuju njihove verzije pesama,kao npr. Mile Kitić-Paklene Godine (Sexion d' Assaut -Desole) Dragan Kojić Keba-Kosa (Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego),Sale nas je iznenadio.Ne zbog toga što je obradio pesmu (to svi rade) već zbog toga što njegova pesma ispala bolje od originala.Svaka čast Sale.

Koja pesma će obeležiti ovo leto ?

Leto nam je već došlo,ali prava letnja sezona upravo sada kreće.Pojavio se veliki broj hitova na društvenim mrežama koje svakodnevno slušamo.Da li će neki od tih "hitova" trajati nekoliko sezona?Ma nije ni bitno,bitno je da nas posluže ovog' leta kada budemo želeli maximalno da se provedemo ! Ovo su neke pesme koje govore da bi ovo leto uz njih moglo da bude pakleno ! Uživajte