POPULARNO

Najlepši dres za sledeću sezonu je ???

Odlučih da se pozabavim i ovom temom.Fudbal nam je ovo leto priredio mnogo iznenađenja,a sigurno će ih biti još.Dolazak Hazarda u Čelsi ,Kagawe u Mančester Junajted,Albe u Barselonu itd.... sve su to fudbalski transferi koji su obišli svet.Međutim mi ćemo spominjati dresove za sezonu 2012/13.Pa da počnemo !



Čelsi :
Uvek u samom vrhu ! Jednostavno uvek imaju lepe dresove.Ovoga puta umesto belih adidas prugica se nalaze zlatne .I grb im je takođe pozlaćen.Bitno je napomenuti da njihovi gostujući dresovi su  jako lepi,po meni najlepši za ovu sezonu !

Mančester Junajted : Najviše privlači pažnju ! Ovoga puta kariran koji predstavlja grad Mančester i njegovu industriju davnih godina kada je ovaj klub i osnovan . Izazivao je razna negodovanja od strane navijača MU jer podseća na stolnjak.A šta da vam kažem.Stolnjak je uvek na vrhu ! :))) (ggmu )




Barselona :  Novi dres podseća na onaj iz 2009 kada je dres bio podeljen na plavi i crveni deo.Ovoga puta crveni deo se nalazi u sredini dok ga okružuje plava pozadina dresa.Gostujuće dresove zaista ne treba komentarisati.Ipak se tu radi o stvari ukusa.Međutim,podsećaju na uniforme komunalnog preduzeća.

Real Madrid : Zamenjene su zlatne pruge i detalji sa tamno plavim . Dodate su i crtice na prednjem delu dresa koje se presijavaju .Gostujući dres je tamno ljubičasti sa zelenim linijama,Klasika za Real Madrid.


Liverpul: Podbacio .Iako više nije reč o Adidasu ,novi proizvođač Liverpulovih dresova Vorior je dosta radio oko ovih dresova,ali to nije to.Jednostavno biće nam potrebno da se naviknemo da Liverpul ne nosi adidasove dresove,kao i na retro verziju Liverpulovog grba.


Mančester Siti : Klasika .Dodati su crni efekti i kragna.Ništa specijalno.Moraćemo se strpeti za sledeću sezonu ,kada će Nike zameniti dosadašnji Umbro .


Arsenal :Pobrinuo se ovoga puta Nike za Arsenalov dres.Sada poseduje mnogo više detalja i jednostavno izgleda modernije.


A.C.Milan : Kao i Čelsi,Milan standardno dobar.Ni ove sezone nije podbacio.A ko bi se igrao sa dresom Najtrofejnijeg kluba na svetu ? (pored Boca Juniorsa )




Inter : Bez većih izmena ,osim u slučaju gostujućeg dresa koji je sada crven.Još uvek čekamo da nas Inter iznenadi sa svojim novim dresom .


Juventus : Novi detalji ,novi sponzor,samo je boja ostala ista.Poradili su u Nike-u na novom šampionu Italije.




Lion : (gostujući)  Nova revolucija u proizvodnji dresova.Prvi 3D dres! Izgleda fantastično ! 


Koji je po vama najlepši dres za sledeću sezonu ? Vaše odgovore ostavite u komentaru ispod ↓