POPULARNO

zbogom fazlinovići

Završena je i poslednja šesta epizoda emitovanja , sa pravom mogu reći najbolje bosanskohercegovačke humorističke serije, Lud, zbunjen, normalan.Kada bi ste izgovorili ime Izet Fazlinović, već bi to bilo dovoljno da vam se izmami osmeh na lice.Mogli smo da uživamo u nestašlucima, ljubavnim jadima , usponima ali i padovima Fazlinovića pune 144 epizode serije.

Najlepše torte na svetu



















fejsbuk postaje porno sajt


Već određeno vreme srpski sajt slenga i idioma " Vukajlija " je u svoju "ponudu" sadržaja uvela i reakcije (Pokretne  slike sa odgovarajućim tekstom), i već u samom početku ova novina je dobila veoma veliku podršku na društvenim mrežama, pre svega mislim na Fejsbuk.Zatim određene osobe su počele da upravo takve gif fotografije preuzimaju po raznim drugim sajtovima (Tumblr npr. ) i objavljuju na svojim profilima i stranicama.U početku su to bile smešne pokretne fotografije, zatim fotografije na kojima se iskazuju emocije (zaljubljeni parovi, ljubljenje, grljenje itd... ), 
da bi na kraju došlo do postavljanja sexsualno explicitnog sadržaja.

fejsbuk


  • Bojan Bjelić pre izvesnog vremena predstavio je pesmu Mora, a za na novom albumu koji vredno priprema naći će se i pesma Balkanska truba. Pomalo drugačija od prethodne, ona govori o balkanskom temperamentu, a urađena je u saradnji sa DJ Toyom i MC Tobom.
    “Istina je da sam rekao da ću malo odmoriti od dueta, ali me nekako uvek zadesi neka pesma za koju ne mogu da kazem ne, a ispostavi se da je duet u pitanju.Međutim, do sada su ti dueti uvek bili sa koleginicama, ali sada je drugi slucaj, jer je pesma urađena kao muski duet, ako se ova pesma moze tako nazvati”priznao je Bojan.
    Pogledajte lyrics video za pesmu, a utiske nam ostavite u komentarima!

fejsbuk